Despre noi

Timberland

Misiunea noastră este să oferim oamenilor echipament, în aşa fel încât sa producem o diferenţă în lumea lor. Pentru asta creăm produse remarcabile şi încercăm în acelaşi timp să realizăm ceva deosebit în comunităţile în care trăim şi muncim.
 
Avem o moştenire bogată din New England care influențează modul în care realizăm produsele noastre şi modul în care ne conducem afacerea. Producem bocanci, pantofi, îmbrăcăminte şi echipamente care sunt suficient de confortabile pentru a fi purtate toată ziua şi suficient de robuste pentru tot anul. Şi nu ne mulţumim cu realizările noastre – dacă lucrurile ar fi stat aşa, am fi produs un singur model de bocanci de piele impermeabilă. 
 
Un element important din trecutul şi din viitorul nostru, care ne face deosebit de mândri, este angajamentul nostru de a face ceea ce este bine. 
Fie că este vorba de produse care au în vedere mediul înconjurător, de activități de voluntariat în comunităţile noastre sau de faptul că avem unul dintre cele mai dure Coduri de Conduită existente, nouă chiar ne pasă de colegii noştri, de comunitatea noastră şi de planeta noastră. Pentru noi, felul în care ne conducem activitatea chiar contează.